“Anyaerősítő Workshop” Online Megtekintés

180 RON

Az utalást követően két email érkezik a megadott postafiókba: az értesítés az utalás sikeréről, és a wordpress üzenete, amely tartalmazza a workshop elérési linkjét. Erre rákattintva saját jeszót kell generálnod, amely lehetővé teszi, hogy a továbbiakban ezzel tudd elérni a workshop-ot. Érdemes az első belépést nem telefonról, hanem számítógépről vagy laptopról elvégezni.

A harmadik modul az édespával együtt megtekintendő

Online megtekinthető felkészítő tréning a szoptatásra és az első hetekre

Az otthonod kényelméből tanulhatsz, amikor az időd megengedi

Az élő és online képzések átdolgozott felvételeit tekintheted meg felvételről.

  1. A szoptatás sikerének titka. A szoptatás optimális kezdete (természetes szülésnél és császármetszésnél).
  2. A szoptatás fiziológiája. Hasznos lehet az első napokban. Testhelyzetek, mellretapadás, nehézségek elkerülése, felismerése és kezelése.
  3. Szoptatási tévhitek és a valóság. Éjszakai gondoskodás.

Rózsa Ibolya IBCLC laktációs szaktanácsadóval

A workshop négy éve töretlenül 1OO%-os sikert eredményezett a szoptatásban a résztvevőknek. A tréning két előadója Bruncsák Anna és Kovács Katalin képzett, önkéntes szoptatási segítők: nyolc évig képviselték a nemzetközi La Leche Ligát, majd megalapították a nagyváradi székhelyű Maternet Egyesületet. Az online megtekinthető tréning különlegessége, hogy Rózsa Ibolya IBCLC laktációs szaktanácsadó egyperces videóüzeneteivel gazdagodott a tartalom. Ibolya hiteles és naprakész tudással egészíti ki a felkészítést.

Egyéves hozzáférés a tartalomhoz

Egyszeri befizetés után egy éven át elérhető számodra a tartalom, és korlátlan ideig tagja maradhatsz az Anyaerősítő támogató facebook közösségnek.

Támogató közösség tagja leszel

A csomagod meghívót tartalmaz az Anyaerősítő támogató facebook közösségbe, ahol tarthatod a kapcsolatot az Anyaerősítős kismamákkal és szoptató édesanyákkal, és bármikor kérdezhetsz az önkéntes szoptatási segítőktől.

Rózsa Ibolya, IBCLC laktációs szaktanácsadó, az Anyatejút Tudásközpont naprakész laktációs ismeretterjesztő iskola megalapítója, végig velünk lesz a workshop során, és egyperces videóüzenetekben erősíti meg az ismereteinket.

A babának és a mamának egyaránt nagyon fontos az igény szerinti szoptatás. Mindaddig, amíg el nem mentem a Maternet Anyaerősítő Workshopjára, nem is tudtam, hogy micsoda tévhitek léteznek a szüléssel, szoptatással, babagondozással kapcsolatban. Valószínüleg én is kétségbeesett anyuka lennék, aki az első erősebb sírásra a tápszert veszi igénybe, vagy cumit adna a pici babájának, hogy megnyugodjon. Nem vagyunk ezekre felkészítve, csak annyit mondanak mások, hogy jó lesz. A valóság viszont más, és ez számomra a tréning során derült ki. Szívből javaslom minden leendő anyukának és apukának, hogy hallgassa meg őket, és még a szülés előtt informálódjon.

Rozik Bea


A szoptatás egy pótolhatatlan ajándék! Már a terhesség elején büszkén mondtam, ha bárki kérdezte – “igen én szoptatni fogok!”… de nem tudtam igazán mivel is jár ez a valóságban. Körülbelül a 7. hónapban voltam mikor egy barátnőm felhívta a figyelmem az Anyaerősítő Workshopra, amire együtt el is mentünk, részemről azzal a gondolattal, hogy lehet hallok valami újat. Akkor még sejtelmem sem volt, hogy az ott kapott információk és az előadók támogatása nélkül, ma nagy valószínűséggel tápszeren élne a kis drágám. Ott hallottam először például az ajakfék folgalmáról, ami kiderült: nekünk is akadályozta a helyes mellretapadást, és ez nagy fizikai fájdamat okozott nekem. Aztán vannak pozíciók, gyakorlatok, amiket fontos betartani a kellemes és fájdalom mentes szoptatáshoz. Igen, be kell vallanom, volt pillanat amikor nagyon közel álltam ahhoz, hogy feladjam. Talán így is történt volna, ha nem kaptam volna támogatást és információt Annától és Katitól a legnehezebb pillanatokban. Tudtam, hogy a tápszer meg sem közelíti amit az anyatej nyújt. Tudtam, hogy képes vagyok megoldani a problémákat, és tudtam, hogy számíthatok segítségre. Ma én is elmondhatom, hogy a szoptatás az egyik legnagyobb ajándék amit magunknak – a gyermekemnek és nekem adhatok. Szeretnék minden leendő édesanyát bátorítani: Érdemes kitartani – valóban van fájdalommentes szoptatás, és ha segítségre van szükség, nem szégyen támogatást kérni! Adjon erőt a tudat, hogy a gyermek jövőjébe, érzelmi és testi egészségébe fektetünk bele.

Dandu Gabriella


Ha már megszületett a kisbabád, és nehézségekbe ütköztök a szoptatás terén