Pozitív Fegyelmezés

“A szeretetteljes és következetes nevelés lett a titka a család nyugalmának: kiegyensúlyozottá, boldoggá és magabiztossá nőttek a gyerekek, és én magam.”

Ez a Pozitív Fegyelmezés: erre vagyunk képesek együtt, nyugodt, vidám és tiszteletteljes légkörben.
 • Amikor higgadtnak kéne maradni, meg kéne ölelni, de a tehetetlen düh átveszi az irányítást a szavaid, hangsúlyod felett …
 • Amikor pontosan tudod, mit kéne tenned és mit nem, mégis a rosszul működő örvénylő körforgásban találod magad …
 • Amikor el kéne kezdened, ki kéne tartanod, meg kéne tenned, és akkor jön az, ami erősebb nálad: “ááá, majd később/holnap/majd, amikor/nem is az én dolgom” …    
 • Amikor felbosszant, elkeserít, nem érted, hogy miért visekedett így? Vajon tehetsz valamit, hogy ne forduljon többet elő?

Akkor jön a Pozitív Fegyelmezés, és a hibából esély lesz, a bizonytalanságból cél, a tehetetlenségből megannyi eszköz, és működő stratégia, amely megerősíti és fantasztikus készségekkel ruházza fel az egész családot.

Programjainkon MEGTANULOD,

               hogyan …

 • légy hatékony úgy, hogy az élvezetes is legyen közben
 • lehet szeretetteljesen és következetesen hosszútávú eredményt elérni
 • válik a gyerekből felelős problémamegoldó
 • csökkentheted a vitákat, makacskodást, hatalmi harcot
 • épül együttműködő és kölcsönös tiszteleten alapuló otthon
 • használd a Pozitív Fegyelmezés eszköztárát, és érezd magad kompetensnek
 • kapcsolódj, kapcsolódj, kapcsolódj
Ha készen állsz hatékonyan változtatni és változni, hogy a családod a jó légkörből a legjobb légkör felé fejlődhessen, választhatsz a következő kínálatból:

Három alkalmas, csoportos POZITÍV FEGYELMEZÉS ALAPKÉPZÉS 

/ 6 óra / 3 hét / élő személyes résztvétellel (Nagyváradon) vagy élő online résztvétellel

A képzés workshop formájában mélyíti el az új ismereteket, és biztosít gyakorlatot a Pozitív Fegyelmezés eszköztárában. A helyzetgyakorlatok során a szülők rálátnak a gyermekeiket mozgató “rugókra”, és megtanulják hatékonyan, tiszteletteljesen és szeretettel ápolni és fejleszteni azokat úgy, hogy közben saját magukról is sokat tanulnak. Az élmény alapú képzés feltárja, hogyan támogasd a gyermeked úgy, hogy közben magad is megerősödj.

A képzéssel megismered és használni tudod a Pozitív Fegyelmezés szemléletét. Lefektetheted egy kiegyensúlyozott és vidám légkör alapjait otthon:

 1. Kedves és határozott leszel egyidőben
 2. Segíted a gyermeked, hogy értékesnek érezze magát és tudja, hogy hozzád tartozik
 3. Hatékony leszel hosszútávon
 4. Értékes szociális és életvezetési készségeget tanítasz
 5. Ösztönzöd a gyermeked, hogy felfedezze a képességeit, erejét és fejlődő problémamegoldó gondolkodását építően használja

+1. Támogató közösség tagja leszel élőben és privát facebook csoportban

 • Három alkalom (hat óra) 18O lej bevezető áron
 • Minden csoport résztvevői között egy ajándékkupont sorsolunk ki, amely 5O%-os kedvezménnyel biztosítja a Kiegészítő Pozitív Fegyelmezés Képzést.

Hat alkalmas, csoportos POZITÍV FEGYELMEZÉS PRÉMIUM KÉPZÉS 

/ 12 óra / 6 hét / élő személyes résztvétellel (Nagyváradon) vagy élő online résztvétellel

Az első három alkalom az alapképzést, és hozzá tartozó kiegészítéseket tartalmazza. Ha változást akarunk elérni, akkor időt kell szánnunk rá. Könnyen vissza tudunk esni régi, nem jól működő rutinjainkba, hacsak nem gyakorlunk kitartóan, támogatnak minket. Ezeken a biztos alapokon a résztvevők gyakorlatot szerezhetnek számos Pozitív Fegyelmezés technika alkalmazásában, megtanulnak hasznos rutinokat kialakítani, és trükkökkel gazdagodnak a gátló tényezők leküzdéséhez.

A képzéssel megismered és használni tudod a Pozitív Fegyelmezés szemléletét. Nem csak lefekteted a kiegyensúlyozott és vidám légkör alapjait otthon, hanem garantáltan el is mélyíted azt, hiszen hosszantartó lendületet, motivációt és támogatást kapsz hozzá.

+1. Támogató közösség tagja leszel élőben és privát facebook csoportban

 • Hat alkalom (tizenkét óra) 299 lej bevezető áron

Három alkalmas KIEGÉSZÍTŐKÉPZÉS a POZITÍV FEGYELMEZÉS ALAPKÉPZÉSHEZ

/ 6 óra / 3 hét / élő személyes résztvétellel (Nagyváradon) vagy élő online résztvétellel

Ha az alapképzés után azon kapod magad, hogy túl jó a közösség, és túl fontos a tartalom, hogy itt hagyd abba, akkor lehetőséged van hosszabbítani. Tudni fogod, miért.

Az újabb három alkalom (hat óra) 16O lej bevezető áron

Lepd meg magad (vagy ismerősőd) egy olyan ajándékkal, amely egy életen át tart.

Dokumentumok az érdeklődők számára:

Kitöltendő

Részletes programterv

A POZITÍV FEGYELMEZÉS SZEMLÉLETE – ALFRED ADLER, RUDOLF DREIKURS ÉS JANE NELSEN PSZICHOLÓGIAI ALAPJAIN – ARRA FEKTETI A NEVELÉS HANGSÚLYÁT, HOGY MINDEN EMBERI LÉNYNEK SZÜKSÉGE VAN KÖTŐDŐ KAPCSOLATOKRA ÉS A TUDATRA, HOGY ÉRTÉKES. AZ ADLERI PSZICHOLÓGIA (ÉS A POZITÍV FEGYELMEZÉS) SZERETETTELJESEN ÉS KÖVETKEZETESEN BIZTOSÍTJA AZ OPTIMÁLIS ÉS EGÉSZSÉGES HOSSZÚTÁVÚ DÖNTÉSEKET, AMELYEK SEGÍTIK A GYERMEK ÉS A SZÜLŐ KOMPETENCIA ÉRZÉSÉT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT. AZ “EXPRESSZ MAGATARTÁS-JAVÍTÓ TECHNIKÁK” SOKSZOR KÁROSÍTJÁK A KAPCSOLATUNKAT ÉS HOSSZÚTÁVÚ NEGATÍV KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNAK, EZÉRT AZ EGÉSZ CSALÁD ÉRDEKE, HOGY CÉLTUDATOSAN VÉRTEZZÜK FEL GYERMEKEINKET ÖNÉRZETTEL, ÖNBIZALOMMAL, EGYÜTTMŰKÖDÉSSEL ÉS KITARTÁSSAL – OLYAN ÉLETVEZETÉSI KÉSZSÉGEKKEL, AMELYEK ÁLTAL PARTNERRÉ ÉS SIKERES TAGJÁVÁ NŐNEK A KÖZÖSSÉGÜKNEK. A POZITÍV FEGYELMEZÉS ALAPJA A TISZTELETTELJES LÉGKÖR, A SZERETŐ KAPCSOLÓDÁS ÉS A KÖVETKEZETES (MEGOLDÁSKÖZPONTÚ) FEGYELEM.