Anyaerősítő Workshop

Háromalkalmas szoptatásra felkészítő, élő workshop

Műhelymunkánk felkészít, támogat, megerősít.

Heti egy alkalom három héten át:

  1. Az első alkalom a szoptatás sikerének feltételeit ismerteti, és az optimális kezdetet a sikeres szoptatáshoz (természetes szülés és császármetszés után).
  2. A második modulban megtudhatjuk, mi történik az első napokban. Hogyan kezdjünk hozzá a szoptatáshoz. Szoptatási testhelyzetek, technikák, problémafelismerés és problémaelhárítás. Hogy a szoptatás ne fájjon!
  3. Az utolsó alkalomra várjuk az édesapákat is, mert a szoptatásban rájuk is meghatározó szerep hárul: védeni fogják a szoptató édesanyát és a kisbabát. Éjszakai gondoskodás. A baba alvása. kell-e tápszer? Kell-e cumi / cumisüveg?

Az oktatók

Bruncsák Anna és Kovács Katalin 14 éve önkéntes szoptatási segítők. Nyolc évig a nemzetközi La Leche Liga képzett szoptatási tanácsadóiként segítették az erdélyi édesanyákat, majd csatlakoztak a Szoptatásért Magyar Egyesülethez, és megalapították a nagyváradi Maternet Egyesületet, hogy hatékonyabban segíthessék a környezetüket. Szervezőként és előadóként számos szoptatástámogató rendezvény, képzés és szeminárium áll mögöttük. Gyakran működnek együtt hazai és magyarországi szoptatástámogató szakemberekkel és egyesületekkel.

Kati és Anna napi több órát szentel önkéntes szoptatási segítségnyújtásra. Bizalommal lehet hozzájuk fordulni kérdések, nehézségek esetén telefonon vagy írásban. A workshopokból befolyt támogatások a Maternet Egyesület működését biztosítják.

Anyaerősítő élő workshop

Nagyvárad

280 RON

három hét – heti egy alkalom – összesen 6 óra

Szoptatásról szóló általános tájékoztatást a blog menüpontban olvashatsz