ANYAERŐSÍTŐ TERVEZŐNAPTÁR

Egyesületünk hitvallása, hogy anyákat és családokat erősítünk. Az első tervezőnaptárunk tavaly jelent meg, és néhány nap alatt el is tűnt a piacról. Az édesanyák érezték, és tudták, hogy ez az apró kényeztetés nekik és értük szól.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár az anyai lelket erősíti:

Idén továbbgondoltuk: több színes oldal, több szabad gondolatnak való lehetőség, napi tervező és Pozitív Fegyelmezés!

Megtartottuk, ami bevállt: maradt a formátum, a könnyen kezelhető spirál, és a legjobb tematikus oldalak. Maradt a négygyermekes édesanya fotóművészünk, aki megdöbbentően hiteles hangulatot varázsol az idei év anyai magaslatairól és mélységeiről. Hála, derű, küzdelem, melankólia, erő és bizakodás jelenik meg a hónapok bevezetőlapjain. Mintha egy ékszert tartanál a kezedben. Köszönet érte, Pénzes Beáta!

Lapozd át az új számot velünk:

Az alkotók:

Bruncsák Anna és Kovács Katalin háromgyerekes édesanyák, akik tapasztalatból tudják, milyenek a hétköznapok kamasz, kiskamasz, kisiskolás és óvodás gyerekekkel, és sohasem felejtik el, milyenek a napok és éjjelek kisbabával.
A naptár Anna tervei alapján készült el, amikor megunta, hogy emlékeztetőcetlik között keresgéli az aktuális jegyzetet, a hűtőről pedig lerepülnek az időpontok minden ajtónyitáskor. Az Anyaerősítővel nem csak a családi programokat szeretné könnyen követhetővé tenni, hanem olyan könyvet akar a kezében tartani, amely szépségével, finomságával, kedvességével lelkileg is feltölt és támogat. Ezért megkereste tehetséges barátját, Beát, aki négy gyermek mellett találta meg önmagát a fotózásban, és arra kérte, hogy az ő alkotásaiban gyönyörködhessenek az édesanyák. Bea lencséjén keresztül csodaszép és végtelen mélységű az anyaság. Hogy ezeket a mélységeket feltárjuk, és otthonosan mozogjunk benne,  a Pozitív Fegyelmezés eszköztárából merítünk ihletet.

Az Anyaerősítő Tervezőnaptárból idén csupán 1OO példány készül, ezért, ha biztosan a kezedben szeretnéd tudni, érdemes előjegyezni rá. Az első 5O tervező november 2O-án vehető át.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár ott támogat, ahol éppen szükséged van rá.

Letisztult, könnyen kezelhető, lehetőségekkel teli.

Anyaerősítő Tervezőnaptár 2021

Az Anyaerősítő Tervezőnaptár támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Egy gondolat “ANYAERŐSÍTŐ TERVEZŐNAPTÁR” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s