Anyaerősítő Tervezőnaptár

Egy eszme vezetett minket, amikor megálmodtuk a Maternet egyesületet: hogy a nők, az anyák képesek jobbá tenni a világot, ha elhiszik, mennyire erősek, és milyen hatalmas megvalósításokra képesek. A változás belőlünk indul, a változás mi magunk vagyunk.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár az eszmét gyakorlatra kívánja váltani minden anya kezében.

– lehetőséget nyújt arra, hogy gondolataid és tetteid összehangolttá, tudatossá és megerősítővé váljanak,

– figyelmedet a valóban fontos dolgokra irányítja a rohanó hétköznapokon,

– segít abban, hogy hatékony tervezés után meg is valósítsd az álmod.

Az alkotók:

Bruncsák Anna és Kovács Katalin háromgyerekes édesanyák, akik tapasztalatból tudják, milyenek a hétköznapok kamasz, kiskamasz, kisiskolás és óvodás gyerekekkel, és sohasem felejtik el, milyenek a napok és éjjelek kisbabával.

A naptár Anna tervei alapján készült el, amikor megunta, hogy emlékeztetőcetlik között keresgéli az aktuális jegyzetet, a hűtőről pedig lerepülnek az időpontok minden ajtónyitáskor. Az Anyaerősítővel nem csak a családi programokat szeretné könnyen követhetővé tenni, hanem olyan könyvet akar a kezében tartani, amely szépségével, finomságával, kedvességével lelkileg is feltölt és támogat.

Ezért megkereste tehetséges osztálytársát, barátját, Beát, aki négy gyermek mellett találta meg önmagát a fotózásban, és arra kérte, hogy az ő alkotásaiban gyönyörködhessenek az édesanyák.

Bea lencséjén keresztül csodaszép és végtelen mélységű a világ. Éppen olyan, amilyen a lelkünk.

Hogy ezeket a mélységeket feltárjuk és otthonosan mozogjunk benne, Smith Andi segít néhány praktikus életvezetési trükkel, valamint a Pozitív Fegyelmezés és Organikus Pedagógia eszköztárából erősíthetjük meg kommunikációs izmainkat.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár ott támogat, ahol éppen szükséged van rá. Letisztult, könnyen kezelhető, lehetőségekkel teli. Amint kipróbáltad, mely lapok válnak leginkább hasznodra, szükség szerint nyomtathatsz utánpótlást belőlük a kiadványodhoz csatolt kód segítségével. Bíztatunk, hogy nézz szét az ingyenesen letölthető kiegészítések között, ahol további tervezőoldalakat találsz: családi heti tervezőt, családi gyűlés tervet, pozitív fegyelmezés konfliktuskezelő tervet stb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s