ANYAERŐSÍTŐ TERVEZŐNAPTÁR – 2023

Hitvallásunk, hogy édesanyákat és családokat erősítünk. Az első tervezőnaptárunk 2021-ben jelent meg, és néhány nap alatt az összes példány gazdára talált. Az édesanyák érezték, és tudták, hogy ez az apró kényeztetés értük készült.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár az anyai lelket erősíti:

Idén továbbgondoltuk: Pozitív Fegyelmezés melléklettel jelenik meg a tervezőnaptár, hogy még több örömteli családi pillanathoz járulhasson hozzá!

Bemutatkozik új fotósunk: Bruncsák Mátyás tizenöt éves, évek óta rajong a fotózásért. Képeiben derű, őszinte rácsodálkozás az élet szépségeire, harmónia és haladás ötvöződik a gyermeki bájjal.

Megtartottuk, ami bevállt: maradt a könnyen kezelhető spirál kötés, a havi formátum, a legjobb tematikus oldalak, és üres lapok a szabad gondolatoknak.

Új lehetőség a személyre szabásra: vásárlás után hozzáférést kapsz több otthon nyomtatható tematikus oldalhoz, napi formátumhoz, kihívásokhoz, amelyek letöltésével kibővítheted a terveződet, ha szükségét érzed.


Lapozd át a tavalyi számot:

Az ötlet:

Bruncsák Anna háromgyerekes édesanya, aki tapasztalatból tudja, milyenek a hétköznapok kamasz, kiskamasz, kisiskolás és óvodás gyerekekkel, és sohasem felejti el, milyenek a napok és éjjelek kisbabával.
A naptár Anna tervei alapján készült el, amikor megunta, hogy emlékeztetőcetlik között keresgéli az aktuális jegyzetet, a hűtőről pedig lerepülnek az időpontok minden ajtónyitáskor. Az Anyaerősítővel nem csak a családi programokat szeretné könnyen követhetővé tenni, hanem olyan könyvet akar a kezében tartani, amely szépségével, finomságával, kedvességével lelkileg is feltölt és támogat. Idén Pozitív Fegyelmezés melléklettel bővül a tervezőnaptár, hogy mármikor meríthessünk ihletet a tiszteletteljes és hatékony nevelési eszközök bővítésére.

Az Anyaerősítő Tervezőnaptárból idén csupán 😯 példány készül, ezért, ha biztosan a kezedben szeretnéd tudni, érdemes előjegyezni rá. Az első 5O tervező november 2O-án vehető át.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár ott támogat, ahol éppen szükséged van rá.

Letisztult, könnyen kezelhető, lehetőségekkel teli.

Anyaerősítő Tervezőnaptár 2021

Az Anyaerősítő Tervezőnaptár első kiadásának támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Egy gondolat “ANYAERŐSÍTŐ TERVEZŐNAPTÁR – 2023” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s