Anyaerősítő Utógondozás

Kérj időpontot egyszerűen:

Anyaerősítő Utógondozás kétalkalmas műhelymunka

Online élő jelenléttel

Az otthonod biztonságából jelentkezhetsz be erre a kiscsoportos műhelymunkára, hogy megtudd, hogyan lehet örömteli és fájdalommentes a szoptatás.

Szoptatási nehézségek feltárása és megoldása

A kiscsoport támogató légkörében láthatod, hogy nem vagy egyedül, és megoldásokat találhatsz a kialakult helyzetre.

Két alkalom

Az első alkalommal feltárjuk a kialakult nehézségeket és az okait és együtt felállítunk egy hatékony kezelési stratégiát. A második alkalommal értékeljük az előrelépéseket, és hosszútávú tervet készítünk az örömteli szoptatás fenntartására. Mert TE és a BABÁD megérdemlitek!

Heti rendszerességgel

A műhelymunka heti rendszerességgel kerül megrendezésre, minden kedden, délelőtt 1O órától. Foglalj időpontot, hogy a következő csoportba biztosan bekerülhess! A műhelymunkát akkor is megtartjuk, ha csak egyetlen segítséget igénylő édesanya jelentkezett: ebben az esetben kizárólag az ő helyzetével fogunk foglalkozni két alkalommal.

Kérj időpontot, hogy segíthessünk!


Azokban a napokban úgy éreztem, feladom. Sosem gondoltam, hogy lehet az anyává válás ilyen nehéz és küzdelmes! Annyi ellentétes tanács zúdult rám, és annyira elbizonytalanított, hogy már nem is hallottam az ösztöneimet és a babám jelzéseit. Ebben segített a műhelymunka! Végre megtaláltam az anyai belső hangot és erőt, és működő technikákat tanultam, hogy pár nap alatt begyógyuljon a sebem, és elmúljon a fájdalom. Nem is gondoltam volna, hogy a szoptatást ennyire lehet élvezni és szeretni! Kellett a támogatás és a helyes információ. Mindenkinek kell! Hihetetlenül jól esett egy csónakban evezni hozzám hasonlóan küzdő anyukákkal! Ezért ne habozzatok jelentkezni.

Rita


Ha kérdéseid vannak a szoptatásról, fordulj bizalommal képzett, önkéntes szoptatási segítőinkhez: