Anyaerősítő Tervezőnaptár

Egy eszme vezetett minket, amikor megálmodtuk a Maternet egyesületet: Hogy jól érezd magad anyaként! Hogy a nők, az anyák képesek jobbá tenni a világot, ha elhiszik, mennyire erősek, és milyen hatalmas megvalósításokra képesek. A változás belőlünk indul, a változás mi magunk vagyunk.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár az eszmét gyakorlatra kívánja váltani minden anya kezében.

– lehetőséget nyújt arra, hogy gondolataid és tetteid összehangolttá, tudatossá és megerősítővé váljanak,

– figyelmedet a valóban fontos dolgokra irányítja a rohanó hétköznapokon,

– segít abban, hogy hatékony tervezés után meg is valósítsd az álmod.

Az alkotók:

Bruncsák Anna és Kovács Katalin háromgyerekes édesanyák, akik tapasztalatból tudják, milyenek a hétköznapok kamasz, kiskamasz, kisiskolás és óvodás gyerekekkel, és sohasem felejtik el, milyenek a napok és éjjelek kisbabával.

A naptár Anna tervei alapján készült el, amikor megunta, hogy emlékeztetőcetlik között keresgéli az aktuális jegyzetet, a hűtőről pedig lerepülnek az időpontok minden ajtónyitáskor. Az Anyaerősítővel nem csak a családi programokat szeretné könnyen követhetővé tenni, hanem olyan könyvet akar a kezében tartani, amely szépségével, finomságával, kedvességével lelkileg is feltölt és támogat.

Ezért megkereste tehetséges osztálytársát, barátját, Beát, aki négy gyermek mellett találta meg önmagát a fotózásban, és arra kérte, hogy az ő alkotásaiban gyönyörködhessenek az édesanyák.

Bea lencséjén keresztül csodaszép és végtelen mélységű a világ. Éppen olyan, amilyen a lelkünk.

Hogy ezeket a mélységeket feltárjuk és otthonosan mozogjunk benne, Smith Andi segít néhány praktikus életvezetési trükkel, valamint a Pozitív Fegyelmezés és Organikus Pedagógia eszköztárából erősíthetjük meg kommunikációs izmainkat.

Az Anyaerősítő Tervezőnaptárból idén csupán 1OO bevezetőpéldány készül, ezért, ha biztosan a kezedben szeretnéd tudni, érdemes előjegyezni rá. Az első 5O tervezőhöz akciós áron, 75 lejért lehet hozzájutni, a teljes 99 lejes értéke helyett, ezért különösen fontos, ki lesz az első ötven megrendelő.

Az Anyaerősítő tervezőnaptár ott támogat, ahol éppen szükséged van rá. Letisztult, könnyen kezelhető, lehetőségekkel teli. Amint kipróbáltad, mely lapok válnak leginkább hasznodra, szükség szerint nyomtathatsz utánpótlást belőlük a kiadványodhoz csatolt kód segítségével. Bíztatunk, hogy nézz szét az ingyenesen letölthető kiegészítések között, ahol további tervezőoldalakat találsz: családi heti tervezőt, családi gyűlés tervet, pozitív fegyelmezés konfliktuskezelő tervet stb.

Az Anyaerősítő Tervezőnaptár támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s