Megérdemled, hogy jól érezd magad anyaként

Célunk, hogy a nők magabiztosan és jól érezzék magukat anyaként, párként, nőként az élet minden területén.

Azon dolgozunk, hogy hiteles és naprakész információt, és támogató légkört biztosítva a nők magukra találjanak, felfedezzék a saját útjukat.

Közös erővel szeretnénk elérni, hogy az anyák szabadon élhessenek az emberi méltósághoz, az önrendelkezéshez, a magán- és családi élet tiszteletben tartásához és a tájékoztatáshoz való jogukkal, úgy a várandósgondozás és a szülészeti ellátás során, mint egyéb szociális ellátásban és tevékenységben.

 

Szeretnénk elérhetővé tenni minden szükséges információt, és segítséget, hogy a nők megalapozott, felelős döntést hozhassanak arról, kivel, hol és milyen körülmények között akarják a gyermeküket világra hozni, hogyan és meddig akarnak szoptatni, milyen életvezetési stratégiákat választanak.

Ebben a szellemben jött létre a szerteágazó, kombinálható modulokból álló “The Mother Project” elnevezésű tréning sorozat, amely élő és távoktatás formában is elérhető.

“Mentor Program” egy női segítő hálózat, amelyben tapasztalt, képzett édesanyák osztják meg tudásukat és élményeiket. A program lehetővé teszi a személyes kapcsolatot és a személyreszabott támogatást. A “Mentor Program” menüpont alatt a részletes programleírás mellett megtalálhatóak Mentoraink bemutatkozó levelei is, hogy az anyukák könnyen megtalálhassák a számukra leginkább rokonszenves Mentort.

Amennyiben egy anya elhivatottságot érez más édesanyák támogatására, örömmel várjuk jelentkezését Mentoraink közzé.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s