Anyaerősítő Szoptatásra és Szoptatás alatt

A három alkalmas workshop a kismamák biztos erőforrása lesz a szoptatás kezdetekor. Megtudhatják, hogyan alapozhatják meg a szoptatás sikerét, hogyan kerülhetik el a nehézségeket, milyen jelekből olvashatják ki, hogy a legjobb úton haladnak, és mikor érdemes hozzáértő segítségét kérni. A workshop eddig 1OO%-os sikert hozott a résztvevő anyukáknak, vagyis mindegyikük sikeresen és hosszútávon szoptatott. A helyek száma korlátozott, ezért kérjük mihamarabbi bejelentkezését.

A letölthető szoptatásra felkészítő workshop azok számára kihagyhatatlan lehetőség, akik az otthonuk kényelméből készülnek az első hetekre.
Megtudhatják, hogyan alapozhatják meg a szoptatás sikerét, hogyan kerülhetik el a nehézségeket, milyen jelekből olvashatják ki, hogy a legjobb úton vannak, és mikor érdemes hozzáértő segítségét kérni.
Az élő workshop eddig 1OO%-os sikert hozott a résztvevő anyukáknak, vagyis mindegyikük sikeresen és hosszútávon szoptatott.
A letölthető workshop a tájékoztatáson kívül igyekszik a közösségi élményt is pótolni az élő felvételek segítségével, bevonni az édesapákat és segít a támogató légkör kialakításában.

Az anyák közössége és tapasztalata felemelő és erőt adó. Támogató légkörben egymástól tanulni és egymást megerősíteni a legszebb célja ezeknek a találkozóknak.

Meghallgatható találkozó – podcast:

https://maternet.ro/szoptato-anyaerosito-podcast/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s