Anyaerősítő Workshop

Felkészülés a szoptatásra és az első közös hetekre

 

Tele vagy kérdésekkel és kétellyel, milyen lesz az élet az első / következő kisbabával?   Bizonytalanná tesz a sok ellentmondásos információ, amit a környezeted rád zúdít?

Tudtad, hogy a nők 98%-a képes kizárólag vagy részben szoptatni gyermekét az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által ajánlott minimum hat hónapos korig, vagy akár annál is tovább? Vajon miért van mégis az, hogy nagyon sok anyukának egyáltalán, vagy nem teljesen úgy sikerül az első, vagy többedik baba szoptatása, ahogyan azt ő elképzelte?


                      Ezúton  szeretettel meghívunk                                 a három alkalmas Anyaerősítő Workshopunkra,          ahol hozzád hasonló várandós édesanyák körében készülhetsz a szoptatásra, és az első közös hetekre.

Nagy megkönnyebbülés lesz, amikor rájössz, hogy nem vagy egyedül: másokban is hasonló  kérdések motoszkálnak. Mi pedig azért vagyunk, hogy választ kapj mindenre, ami foglalkoztat.


HOL? MIRŐL? MIKOR?

Helyszín: Illyés Gyula könyvesbolt

  1.     Hogyan hat a szülés módja a szoptatásra? – Mi az Aranyóra?                                        Október 25 – 17.00 óra

  2.     Létezik negyedik harmad? – Cukormáz nélkül az első hetekről                                     November  8  – 17.00 óra

  3.     Éjszakai gondoskodás – A szoptatás befektetés                                                                      November 22 –  17.00  óra

    A helyek száma korlátozott, ezért a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a maternet@gmail.com címen, vagy a 0770102113 telefonszámon, Kovács Katalin szervezőnél.

Manapság sokan úgy válunk anyává, hogy nem láttunk soha szoptató édesanyát.  Nem tudjuk,  hogy a szoptatás egy tanulható folyamat, hogy soha nem késő javítani egy nehéz helyzeten, hogy a szoptatás is újrakezdhető. Sokan nem látunk újszülöttet a saját babánk érkezéséig. Nem tudjuk mennyit eszik, mennyit alszik, mennyit sír, mik a valódi szükségletei.

A várandósság nem csak a babára várás időszaka, hanem a tudatos felkészülésé, tájékozódásé, és a támogató légkör kialakításáé magad körül. A jótanácsok helyett inkább a naprakész, hiteles  információt tudod sikerrel használni.

A három alkalom során  szeretetteljes hangulatban, egy könyvesbolt meleg környezetében, kávé, tea, és sütemény mellett erről fogunk beszélgetni.

Itt olvashatsz bővebb leírást az eseményről

Itt kitöltheted a jelentkezési űrlapot

Gardonyi Geza Maternet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s