Asociația Maternet

Informarea corectă și suportul ajută mamele și familiile lor să poată lua decizii corecte în ceea ce privește nașterea și alăptarea.  În scopul ajutorării și sustinerii mamelor, Asociația Maternet organizează diferite evenimente gratuite, și cursuri de educație în alăptare, menite să le informeze despre importanța alăptării și să le ajute atunci când se află în dificultate. Daca și tu crezi în alăptare și în acțiunile noastre în scopul promovării alăptării, poți alege inspirate cadouri pentru mame și familii din colecția noastră de tricouri și căni, pentru a susține educația în ceea ce privește alăptarea în Oradea.

 

bogre kinalat szamozva
afișează

 

pentru mame

Pagina maternet.ro nu este o pagină comercială (web shop). Cu fiecare comandă susțineți educația în alăptare. Persoana de contact: Kovács Katalin, nr. telefon: 0770102113

Pentru a comanda completați formularul de comandă.

 

Pentru ca articolele să fie livrate, trebuie să ne indicaţi adresa Dvs. exactă cu codul poștal şi un număr de telefon de contact. In comanda precizați dacă aveți întrebari sau nelămuriri. În  scurt timp veți fi contactat de reprezentanta noastră pentru confirmarea comenzii.

Pentru informații în legătură cu comanda dumneavoastră, sau în legatură cu produse, vă rugăm să ne contactați în email, la adresa maternet@gmail.ro  sau la numărul de telefon 0770102113.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s